Traiteur

Koude voorgerechten

  • Zalm in schoonzicht € 11,50
  • Garnaalcocktail € 12,50
  • Slaatje van huisgerookte zalm € 11,90
  • Rauwe gemarineerde zalm met bieslook € 12,50
  • Carpaccio van tonijn met fijne kruiden € 16,90

Warme visgerechten

(als hoofdgerecht + € 4,90 - puree of rijst inbegrepen)

  • Visserspannetje met echte kreeftensaus € 11,50
  • St.-Jakobsschelp met gemalen emmentaler € 8,50
  • Scampi’s van de chef € 32,50/kg
  • Tongfilets met verse tuinkruidensaus € 19,80
  • Paling in de room of in ’t groen dagprijs
  • Huisbereide garnaalkroketten € 3,10/stuk
  • Kaaskroketten € 1,60/stuk
  • ​​​Escargots lookboter € 1,00/stuk

Soepen

  • Aspergeroomsoep € 3,65/l
  • Kreeftenroomsoep met fijne groentjes en dille € 9,80/l
  • Oostendse Vissoep € 9,80/l

Koude buffetten

Zalmschotel (met 3 sausjes) € 16,50 pp. (min. 2 personen)

  • Zalm in schoonzicht
  • Gepelde tomaat garnaal
  • Rivierkreeftjes
  • Gekookt eitje

Vleesschotel “classic” (met 3 sausjes) € 16,50 pp. (min. 4 personen)

  • Rosbief met rauwkost
  • Gegarneerd varkensgebraad
  • Salami en worteltjes
  • Ardeense ham met meloen
  • Leielanderham met asperges
  • Kippenbout met fruit
  • Boerenpastei

Buffet “saumon” € 23,80 pp. (min. 4 personen)

  • Vleesschotel “classic”
  • + Zalm in schoonzicht
  • + Tomaat garnaal

“Noorse” schotel € 19,80 pp. (min. 4 personen)

  • Gerookte zalm
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte forel
  • Gerookte sprotjes
  • Gerookte makreelfilet
  • Gerookte palingbuikjes
  • Gerookte zeepaling
  • Hollandse maatjes
  • Gekookt eitje
    Met tomaat garnaal € 29,90 pp. (min. 4 personen)

Visbuffet (met 3 sausjes) € 23,00 pp.

  • Zalm in schoonzicht
  • Tomaat garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Huisgerookte zalm
  • Zacht gerookte heilbot
  • Hollandse maatjes
  • Gekookt eitje

Visbuffet “prestige” (met 3 sausjes) € 28,50 pp. (min. 4 personen)

  • Zalm in schoonzicht
  • Tomaat garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Huisgerookte zalm
  • Zacht gerookte heilbot
  • Hollandse maatjes
  • Huisgemaakte vispastei
  • Gerookte forelfilet
  • Gepocheerde tongfilet
  • Oesters uit Zeeland
  • Gekookt eitje

Buffet “royal” € 28,90 pp. (min. 4 personen)

Vis

  • Zalm in schoonzicht
  • Tomaat garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Huisgerookte zalm
  • Zacht gerookte heilbot
  • Hollandse maatjes
  • Oesters uit Zeeland

Vlees

  • Leielanderham met asperges
  • Ardeense ham met meloen
  • Kippenbout met fruit
  • Boerenpastei
  • Gekookt eitje
  • (met 3 sausjes)
 

Kreeft: dagprijs

  • Belle-vue (koud)
  • À la nage (op te warmen in de oven)

Gratis koken en snijden van uw kreeft !
Gratis openen of kraken van uw oesters !

Aperitiefhapjes

  • Warme hapjes (videetjes) € 0,80/stuk
  • Ovenklare oesters € 2,30/stuk
  • Mini St.-Jacobsschelpjes € 2,10/stuk
  • Mini garnaalkroketten € 0,50/stuk
  • Mini kaaskroketten € 0,40/stuk
  • Tempura garnaal € 1,20/stuk

Tapasschotel

  • 7 soorten: 4-6 personen € 35,00​

Russische, Iraanse en Belgische Kaviaar

  • (te verkrijgen op bestelling)​

 

Proef onze zeevruchtenschotel € 49,00 pp. (min. 2 personen)

  • Canadese kreeft, (zonder kreeft € 36,00 pp.)
  • Zeeuwse platte en diepe oesters,
  • Zeebrugse ongepelde garnalen, langoustines,
  • kreukels, krab, gamba, roze garnaal, spinkrab,
    wulken, mosselen, rivierkreeft,
    scheermessen, scampi, ...
  • vergezeld met 2 sausjes.

     



Grand buffet de luxe (vanaf 8 pers.) € 38,00 pp.

  • Tomaat met garnaal
  • Stuk gestoomde zalm in schoonzicht
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Gemarineerde zalm met bieslook
  • Gemarineerde tonijn met fijne kruiden
  • Vispastei met 2 kleuren
  • Brochette van scampi
  • Roosjes van gerookte zalm en heilbot
  • Gepocheerde tongrolletjes
  • Eitje gevuld met echte krab
  • Zeeuwse oesters
  • Ardeense ham met meloen
  • Ganzenlever met uienkonfituur
  • Gerookte eendenborst
    (met 3 sausjes)

 

 

Visfondue € 17,80 (min. 4 personen)

  • ± 7 soorten vis + sausjes
    min 350 gr. per pers.


Visgourmet € 17,80 (min. 4 personen)

  • ± 7 soorten vis + sausjes
    min 350 gr. per pers.
Aanvullend op uw buffetschotel
Supplement 1/2 kreeft:
+ € 14,50 per persoon
Groenteschotel:
+ € 3,50 per persoon
Groenteschotel + aardappelsla + rijstsla :
+ € 4,50 per persoon

 

Alle soorten vis, schaaldieren en gerookte vis
Bereide vis en St.-Jakobsschelpen
Oesters, kreeft en diverse visspecialiteiten