Traiteur

Koude voorgerechten

  • Zalm in schoonzicht € 9,50
  • Garnaalcocktail € 10,00
  • Slaatje van huisgerookte zalm € 9,80
  • Rauwe gemarineerde zalm met bieslook € 9,90
  • Carpaccio van tonijn met fijne kruiden € 15,70
  • Carpaccio van St-Jacobsnoten met wasabi 15.70
  • Salade met kingkrab en mango € 19,70
  • Ganzenlever met eendenborst en garnituur € 18,70

Warme visgerechten

(als hoofdgerecht + € 4,50 - puree of rijst inbegrepen)

  • Visserspannetje met echte kreeftensaus € 9,50
  • St.-Jakobsschelp met gemalen emmentaler € 7,90
  • Scampi’s van de chef € 29,50/kg
  • Tongfilets met verse tuinkruidensaus € 17,90
  • Lotte met preisaus € 17,90
  • Paling in de room of in ’t groen € 4,30/100 gr
  • Bouillabaise met lookbroodjes en rouille
     Voorgerecht € 15,70
     Hoofdgerecht € 21,50
  • Kingkrab met kruidenboter € 6,50/100 gr
  • Huisbereide garnaalkroketten € 2,80/stuk
  • Kaaskroketten € 1,35/stuk

Soepen

  • Aspergeroomsoep € 3,65/l
  • Tomatenroomsoep € 2,65/l
  • Kreeftenroomsoep met fijne groentjes en dille € 8,90/l
  • Oostendse Vissoep € 8,90/l

Koude buffetten

Zalmschotel (met 3 sausjes) € 13,40 pp.

  • Zalm in schoonzicht
  • Gepelde tomaat garnaal
  • Rivierkreeftjes
  • Gekookt eitje

Vleesschotel “classic” (met 3 sausjes) € 14,20 pp.

  • Rosbief met rauwkost
  • Gegarneerd varkensgebraad
  • Salami en worteltjes
  • Ardeense ham met meloen
  • Leielanderham met asperges
  • Kippenbout met fruit
  • Boerenpastei

Buffet “saumon” € 21,30 pp.

  • Vleesschotel “classic”
  • + Zalm in schoonzicht
  • + Tomaat garnaal

“Noorse” schotel € 15,80 pp.

  • Gerookte zalm
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte forel
  • Gerookte sprotjes
  • Gerookte makreelfilet
  • Gerookte palingbuikjes
  • Gerookte zeepaling
  • Hollandse maatjes
  • Gekookt eitje
    Met tomaat garnaal € 20,30 pp.

Visbuffet (met 3 sausjes) € 20,00 pp.

  • Zalm in schoonzicht
  • Tomaat garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Huisgerookte zalm
  • Zacht gerookte heilbot
  • Hollandse maatjes
  • Gekookt eitje

Visbuffet “prestige” (met 3 sausjes) € 25,00 pp.

  • Zalm in schoonzicht
  • Tomaat garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Huisgerookte zalm
  • Zacht gerookte heilbot
  • Hollandse maatjes
  • Huisgemaakte vispastei
  • Gerookte forelfilet
  • Gepocheerde tongfilet
  • Oesters uit Zeeland
  • Gekookt eitje

Buffet “royal” € 25,40 pp.

Vis

  • Zalm in schoonzicht
  • Tomaat garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Huisgerookte zalm
  • Zacht gerookte heilbot
  • Hollandse maatjes
  • Oesters uit Zeeland

Vlees

  • Leielanderham met asperges
  • Ardeense ham met meloen
  • Kippenbout met fruit
  • Boerenpastei
  • Gekookt eitje
  • (met 3 sausjes)
 

Kreeft aan € 5,90/100gr (verschillende maten)

  • Belle-vue (koud)
  • À la nage (op te warmen in de oven)
  • Thermidor (op te warmen in de oven)
  • Amoricaine (op te warmen in de oven)
     

Aperitiefhapjes

  • Warme hapjes (videetjes) 5 stuks/€ 3,50
  • Ovenklare oesters € 1,95/stuk
  • Mini St.-Jacobsschelpjes € 1,50/stuk
  • Mini quiche € 1,40/stuk
  • Mini garnaalkroketten € 0,45/stuk
  • Mini kaaskroketten € 0,30/stuk
  • Scampi panko € 0,95/stuk
  • Calamares panko € 16,80/stuk
  • Twister garnaal € 0,95/stuk
  • Tempura garnaal € 1,20/stuk

Tapasschotel

  • 7 soorten: 4-6 personen € 30,00​

Russische, Iraanse en Belgische Kaviaar

  • (te verkrijgen op bestelling)​

 

Proef onze zeevruchtenschotel € 45,00 pp.

  • Canadese kreeft, (zonder kreeft € 32,00 pp.)
  • Zeeuwse platte en diepe oesters,
  • Zeebrugse ongepelde garnalen, langoustines,
  • kreukels, krab, gamba, ...
  • vergezeld met 2 sausjes.

     

Speciale prijzen vanaf 25 personen !



Grand buffet de luxe € 34,00 pp.
 

  • Stuk gestoomde zalm in schoonzicht
  • Tomaat met garnaal
  • Bouillongekookte rivierkreeftjes
  • Gemarineerde zalm met bieslook
  • Gemarineerde tonijn met fijne kruiden
  • Vispastei met 2 kleuren
  • Brochette van scampi
  • Roosjes van gerookte zalm en heilbot
  • Gepocheerde tongrolletjes
  • Eitje gevuld met echte krab
  • Zeeuwse oesters
  • Ardeense ham met meloen
  • Ganzenlever met uienkonfituur
  • Gerookte eendenborst
    (met 3 sausjes)

 

Buffetten vanaf 2 personen mogelijk ! ! !


Visfondue € 16,70

  • ± 7 soorten vis + sausjes
    min 350 gr. per pers.


Visgourmet € 16,70

  • ± 7 soorten vis + sausjes
    min 350 gr. per pers.
Aanvullend op uw buffetschotel
Supplement 1/2 kreeft:
+ € 14,50 per persoon
Groenteschotel:
+ € 3,25 per persoon
Groenteschotel + aardappelsla + rijstsla :
+ € 4,25 per persoon

 

Alle soorten vis, schaaldieren en gerookte vis
Bereide vis en St.-Jakobsschelpen
Oesters, kreeft en diverse visspecialiteiten